MiJob flyttar till Eskilstuna och expanderar sin verksamhet

Nytt kontor
Eskilstuna, 240828 – MiJob, specialister på bemanning, rekrytering och jobbcoachning, har nu flyttat sin verksamhet till en ny och mer central adress i Eskilstuna. 


Det nya kontoret, beläget på Klostergatan 6D, erbjuder en idealisk miljö för företagets fortsatta expansion och ökad tillgänglighet för både kunder och samarbetspartners.


"Vi har vuxit och utvecklats som företag, och den nya lokalen i Eskilstuna är ett naturligt steg för oss. Här har vi mer utrymme och bättre förutsättningar att stötta företag och organisationer i regionen" säger Aziz, VD för MiJob.


Med flytten till Eskilstuna kommer MiJob att fortsätta fokusera på sina kärntjänster inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, och företaget ser fram emot att hjälpa ännu fler människor på deras resa i arbetslivet. 


Det nya kontoret ligger bara ett stenkast från stadsparken, vilket ger en central och inspirerande miljö för både anställda och besökare.


MiJob bjuder in alla intresserade att besöka det nya kontoret och ta del av den fräscha atmosfären.
"Vi ser fram emot att välkomna både gamla och nya kunder till vår nya hemvist" avslutar Aziz.


För mer information, vänligen kontakta:
Aziz Halimi
073-541 69 21
aziz@mijob.se


Om MiJob: MiJob är ett företag specialiserat på bemanning, rekrytering och jobbcoachning. Med en stark lokal närvaro och ett stort nätverk av företag och arbetssökande, strävar MiJob efter att matcha rätt kompetens med rätt arbetsplats, och därmed bidra till både individers och företags framgång.




Datum: 2024-08-28 14:00